2009 MATEOS’ HOME INTERIOR AND EXTERIOR DESIGN PROJECT

palomares del río- SEVILLA

…the foyer which is twice as hall as the rest of the ceilings, accentuated by the Mikado de Miguel Herranz´s lamp, becomes to main space of the home, a space that the staircase empties into and the distributor of the upper floor, converted into a reading space sticking out from a custom-designed piece of furniture-banister…

… the chimney, opening into a fireplace on both sides is conceived like a sculpture with a drilled hole in the middle that houses shelves, woodshed and storage space. It is the setting piece towards which the other design elements like the light fixtures and furniture of the two spaces turn, the living area and eating area, although separated, still afford the important visual connections.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad