2004 GARZÓN HOUSE RENOVATION PROJECT

la antilla-LEPE 

The project is a reflection of the old concept of a dual exterior-interior, committed to a porch-room-patio sequence, and transforming the sea into an immediate presence. A natural point of convergence/main support axis, that breaks up the current symmetry of the house, organizes the space between the supporting walls of the bedrooms by supporting itself on a strong containing wall. The patio which now picks up the best exposure, is what introduces articulated light to the interior space, stressing this with its lines and sweeping levels.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad