2005 BASIC PROJECT AND EXECUTION OF LOCAL HEALTH CENTRE TYPE 1

almonaster la real- HUELVA

…from the duality of the extensive roof plan along with the also extreme line of the slope in the land, arises a partial-excavation project to resolve the previous conditions. A wall, eminently functional, provides the complex with a certain personality, this wall successfully cuts the plot of land like a crevice that introduces natural light into the interior, forming a rear patio that lends an air of distinction to the interior consultation rooms.

The difficult atmosphere of a health centre acquires life through the opening of the building to the outside, allowing in its application a dual function, closed in winter and converted into a porch to be opened during the summer.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad